Gör dig redo för Halloween med dessa veganska produkter!

Dags att göra sig redo inför Halloween med lagom läskiga och riktigt goda recept.

Här är några ultimata produkter att använda:

Monsters Chokladlinser

Dessa färgglada chokladlinser (som ser ut och smakar ungefär som Non Stop fast veganska!) är perfekta att toppa alla sorters kakor och bakverk med.

Köp veganska chokladlinser här.

Vegansk vit choklad

Med vit choklad kan du göra hur mycket spännande som helst, från något så enkelt som att doppa jordgubbar i vit choklad och garnera med små duttar mörk choklad till ögon och mun för jordgubbsspöken, till vita chokladmumier (använd Monsters ovan till ögon!).

Till recept på vita choklad mumier här.

Köp mjölkfri vit choklad här.

Vegansk jelly

Gör riktigt läbbiga geléskapelser med vegansk Jelly. Varför inte hälla gelén i ”shotsprutor” t.ex.?

Köp gelatinfri gelé här.

Vegansk vit choklad: Finns massor av enkla “spöken” man kan göra med mjölkfri vit choklad: https://hellovego.se/p/plamil-so-free-vit-choklad/

Vegansk “nutella” / chokladkräm

Det finns inga gränser till allt man kan göra med vegansk nutella och chokladkräm. Lägg en klick i muffinssmeten, emellan kakor (forma dem gärna som små döskallar som i bilden nedan), ovanpå tårtor, i frosting och allt däremellan. eller i vanlig vegansk chokladmousse för en ännu godare smak.

Köp vegansk nutella / vegansk chokladkräm här.

Veganska marshmallows

Smält lite choklad och dutta ögon och en mun på varje marshmallows och garnera dem ovanpå muffins, eller bara en liten salt pinne för ett enkelt men gott Halloween spöke.

Bild och tips: The decorated cookie.

Köp veganska marshmallows här.

Veganskt gelatin

Vegeset ersätter animaliskt gelatin, så nu kan du göra så gott som vilket recept som helst med vegeset istället för gelatin! T.ex. pannacotta, eller Icas vampyrjelly med grädde (byt ut grädde mot veganskt alternativ).

Köp vegeset här.

Lämna ett svar

Main Menu

HelloVego använder kakor för att ge dig bästa upplevelsen på vår hemsida, samt för statistik och marknadsföringssyften. Acceptera genom att klicka på knappen ‘Stäng och godkänn’.
Stäng och godkänn
Privacy Policy